La CUP de La Bisbal dóna suport a l’Empordà Es Mou en defensa de l’educació pública i de qualitat.

L’Assemblea Local de la CUP a La Bisbal d’Empordà dóna suport a la convocatòria feta per el moviment l’Empordà es Mou en defensa d’una educació pública de qualitat. L’Empordà es Mou ha convocat a tota la ciutadania a participar de la II Marxa per una Educació Digne i de Qualitat, que tindrà lloc el proper diumenge 26 d’Abril pels carrers de La Bisbal, i nosaltres hi serem.

Perquè des de la CUP entenem l’Educació com un dels pilars fonamentals sobre el que construir un poble, un país i un món més just. I això només es pot aconseguir amb un sistema educatiu públic de qualitat, que garanteixi la igualtat d’accés i oportunitats per a tothom i deixi fóra qualsevol pretensió mercantilista de l’Educació. L’Educació és un dret, no un negoci, i no pot haver-hi persones amb més drets que d’altres només pel seu status econòmic.

Per tant, ens afegim i compartim l’exigència de l’Empordà es Mou de lluitar per una educació digna i de qualitat, i ho fem des de la radicalitat de defensar un model públic i igualitari. Volem un ensenyament que aposti per l’educació integral de les persones i no com a formador de la mà d’obra necessària per mantenir un sistema econòmic d’explotació i desigualtats com el que ens imposa l’actual model neoliberal.

Per això, el proper diumenge 26 d’Abril a les 11 del matí  caminarem pels carrers del nostre poble per fer sentir la nostra veu, per construir un poble millor educat i, per tant, més lliure.

 

La Bisbal d’Empordà, abril del 2015.